Sin Hugha Hefnera otkrio kako je bilo odrastati u slavnoj vili

Screenshot: Business Insider

DOK VEĆINA ljudi Playboy Mansion povezuje s razuzdanim partyjima i plavušama, postoje oni  kojima je ta vila bila mjesto odrastanja.

To su, naravno, sinovi Hugha Hefnera, a najmlađi od njih, 23-godišnji Cooper, za Business Insider prisjetio se kako je bilo provoditi djetinjstvo upravo u ovom raju zabave za odrasle.

Kazao je da je za njega to bio "prilično tradicionalan dom, iako to zapravo nije tradicionalan dom" te dodao: "Roditelji su nas čuvali od 'odraslog' ponašanja, kao i svaki roditelji. Nismo imali pristup zabavama dok smo bili mlađi, dok smo odrastali".

Ipak, ne može opovrgnuti da su neke stvari bile drukčije: "Ali, kao i svaki drugi 13-godišnjak ili 15-godišnjak, ako vam roditelji imaju božićnu zabavu, ušuljat ćete se na nju da vidite što se događa i zašto niste bili pozvani. I da, imao sam takvih večeri sa svojim prijateljima, ali o njima neću pričati, jer bih se vjerojatno našao u problemima".

Nakon toga pokazao je kako izgleda imanje te prvo zastao na bazenu čije su snimke obišle svijet: "Čudno je jer ovaj bazen ostatak svijeta vidi kao meku za orgije, a meni on zapravo uvijek predstavljao avanturu u stilu Indiane Jonesa", kazao je te se potom zaputio u najdraže mjesto na cijelom imanju, tzv. Game House, u kojoj najviše voli ugostiti prijatelje.

Više pogledajte u videu.
 

Pročitajte više