Sin glumca Dennisa Hoppera optužen za silovanje 15-godišnje maloljetnice



SIN POKOJNOG glumca Dennisa Hoppera, Henry Hopper tijekom utorka optužen je za silovanje 15-godišnje maloljetnice. Henry, koji ima 21 godinu, optužen je da je 2011. godine seksualno općio s maloljetnicom nakon što joj je u nekoliko navrata davao da konzumira alkohol i drogu.

Optužbu protiv mladića policiji je podnijela majka zasad anonimne tinejdžerice tvrdeći da je Henry prvo maloljetnicu upoznao preko zajedničkog prijatelja, a nakon toga je počeo zavoditi putem Facebooka, piše TMZ.

Majka je u tužbi navela kako je Henry imao spolni i oralni odnos s njenom kćeri bez njenog pristanka, a navodno je bilo i sodomiziranja.

U tužbi se navodi i kako je mladić "vrebao mlado osjetljivo dijete, sugerirao joj kako se brine za nju i namamio u svoj dom s obećanjem o izobilju droge i alkohola, a nakon toga u više navrata je iskoristio njenu ranjivost".

Osim toga, piše u tužbi, djevojci je nakon toga povrijeđeno emocionalno zdravlje, snaga i socijalna aktivnost. Navodno joj je i savjetovano da potraži stručnu pomoć. Zbog toga njena majka, kao zakonska skrbnica, traži financijsku odštetu, ali nije poznato u kojem iznosu.

Pročitajte više