Sjećate li se debeljka iz "Gooniesa"? Pogledajte kako izgleda danas

Foto: Press

SVI KOJI su odrasli u osamdesetima vjerojatno i danas "Gooniese" smatraju jednim od najdražih filmova iz djetinjstva, a svi jako dobro pamte Chunka, simpatičnog debeljka kojeg je savršeno utjelovio Jeff Cohen.

Naravno, Cohen više nema problema s viškom kilograma, ali tvrdi i da ga je mršavljenje koštalo holivudske karijere.

Uoči nadolazećeg 30. rođendana kultnog dječjeg filma, Jeff Cohen otkrio je neke manje poznate detalje o svojoj kratkotrajnoj filmskoj karijeri.

"U to vrijeme u gradu ste imali četiri debela klinca, pa svaki put kad se pojavila neka uloga, na audicijama ste viđali iste ljude", govori 40-godišnji Cohen

"Mogli su opstati samo najdeblji, ali kad sam ušao u pubertet, moja je karijera završila. Smršavio sam i više nisam dobivao uloge. Bilo je to strašno. Moja prva ljubav bila je gluma, ali pubertet je za mene imao druge planove. Bio sam prisiljen otići u mirovinu", govori Cohen.

Cohen, koji je danas uspješan odvjetnik, tvrdi da se ne srami svoje prošlosti. Štoviše, u svom uredu ima i fotografije sa snimanja i poster filma "E.T" s posvetom Stevena Spielberga: "Ti si moj najdraži Goonie".

Međutim, najdraži mu je ipak pop art portret Chunka u nezaboravnoj sceni "truffle shufflea" koji mu je poklonio jedan od njegovih klijenata.

Što se sjećanja sa snimanja tiče, Cohen tvrdi da je redatelj Richard Donner jednostavno znao s klincima: "Pustio nas je da budemo djeca i improviziramo i to je jedan od razloga zašto se film uspio održati do danas. Ne djeluje kao da glumimo, bili smo to što jesmo, a Donner nas je poticao da budemo upravo takvi".

Pročitajte više