Skuplja haljine za maturantice s poplavljenih područja: Cilj je usrećiti cure

Foto: Facebook

DOBRIM ljudima ne nedostaje ideja kako pomoći žrtvama poplava.

Tako se Ana Gorišek iz Karlovca dosjetila kako u ovim teškim trenucima vratiti osmjeh na lica maturanticama iz poplavljenih hrvatskih područja.

U Facebook grupi posvećenoj Gunji jučer je pozvala maturantice iz Gunje i ostalih mjesta da joj se jave kako bi im poslala haljine, cipele i sve ostalo što im treba za maturalne zabave.

Ubrzo su joj se priključili i drugi članovi grupe koji žele pomoći maturanticama. Neki su ponudili haljine, drugi usluge vizažista, a složili su se kako za one koji nemaju gdje proslaviti maturu treba pronaći prostor, bend, sponzore i prijevoz.

"Radim u foto studiju i svake godine fotografiramo djevojke. Vidim iz prve ruke koliko ulažu truda u izgled haljine i šminku, i želim omogućiti drugima ono što sam i sama prošla. Da zablistaju taj dan jer curama je to bitno, njihov dan. Nisam znala da će se toliko ljudi odazvati, spremno zaviriti u svoje ormare i pokloniti haljine. Sve haljine koje skupimo bit će donirane, a ostatak bih željela poslat maturanticama u BiH. Odaziv je velik. Meni je prvobitni cilj bio usrećiti cure i toga se držimo", rekla je Ana za Index.

Osnovali su novu grupu na Facebooku u kojoj možete dobiti više informacija o tome kako se priključiti akciji.





 

Pročitajte više