Slađa nadrobila čudesa o "kralju" Šešelju, iz Živog zida je se odrekli

Screenshot: YouTube

TRENUTNO najuvrnutija i najtrash showbiz/politička sapunica u regiji dobila je nastavak.

Nakon što se Slađa sljubila s Pernarom, nakon što je otišla u "Parove", nakon što se tamo rukovala sa Šešeljem i nakon što je Pernar zbog toga poludio na Facebooku, nekadašnja omiljena Malnarova djevojka nastavlja dolijevati ulje na vatru.

Nećemo pretpostavljati radi li to namjerno za gledanost ili su joj ove izjave došle sasvim prirodno, ali besmisleno ih je prenositi, to morate čuti sami.

U međuvremenu je na stranicama Živog zida objavljena sljedeća poruka:

"Povodom slika koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima se Slađana Petrušić rukuje s ratnim zločincem Šešeljem, želimo obavijestiti javnost da Slađana više ne može imati nikakve veze sa Živim zidom.

Oštro osuđujemo njezin postupak te je odlukom GO-a Slađana momentalno izbačena iz stranke i udaljena iz svih budućih aktivnosti Živog zida, bilo političkih ili aktivističkih. Nikome tko svojim postupcima ponizi ovu predivnu zemlju, njezine branitelje i stanovnike, ne može biti član jedne ovako humane organizacije.

Živi zid se bori za bolji svijet, svijet mira i razvoja, a u takvom svijetu nema mjesta genocidalnim manijacima kao što je Šešelj te s njime ne želimo biti niti u istoj rečenici.

Molimo vas da primite naše iskrene isprike.
Do samog kraja ćemo se boriti za suverenu, neovisnu i slobodnu Hrvatsku".

Pročitajte više