Tarik nakon Lejlinog ispadanja iz Zvijezde pjevaju: Nisi imala pravedan tretman

Foto: Armin Durgut/PIXSELL/Dario Njavro/HRT

Tarik Filipović oglasio se na Instagramu nakon što je njegova supruga Lejla ispala iz showa Zvijezde pjevaju.

"Nisi imala pravedan tretman niti pole position... Ali još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom... I dalje ćemo zajedno 'pjevat što nam srce zna'... Lavovi o miševima nikad ne govore... A miševi o lavovima svaki dan", poručio je glumac i voditelj supruzi uz njenu fotografiju iz showa te uz pjesmu Amire Medunjanin Pjevat ćemo šta nam srce zna.

Lejla je podijelila njegovu objavu i napisala da je "zasuzila".

Ispala u polufinalu

Lejla i Ivana Mišerić ispale su u polufinalu showa. 

U finale su prošli:

  • koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl
  • paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković
  • glumica Dea Presečki i Dino Petrić

Najveći skandal u povijesti izbora za Miss Hrvatske

Lejla Filipović 1998. godine bila je žrtvom najvećeg skandala u povijesti izbora za Miss Hrvatske. Proglašena je pobjednicom, da bi joj dan kasnije titula bila oduzeta.

Tada je navedeno kako je zbog utvrđenih nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i činjenice da je jedan glasački listić bio neregularno popunjen, Direkcija izbora za Miss Hrvatske donijela odluku o poništenju izbora Lejle Šehović za Miss Hrvatske te je umjesto nje proglasilaIvanu Petković, djevojku koja je prema njihovom mišljenju dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja.

To je sve tako obrazložio direktor izbora za miss Milan Šećković na konferenciji za medije. Međutim, Lejla Šehović je ubrzo sazvala svoju konferenciju za medije, gdje je ispričala da joj je titula oduzeta jer je muslimanske vjeroispovijesti.

"Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi. Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu.

Sada vidim da to nije tako i, ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje. Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava", rekla je tada Lejla.

Priča je završila tako što Lejli na kraju nisu oduzeli ni krunu ni titulu te je predstavljala Hrvatsku na izboru 1998. godine, a brzo je odlučeno da će Ivana Petković na izbor za Miss svijeta ići sljedeće godine. 

Pročitajte više