Zoe Šestan iz Pule je s 12 godina osvojila Sanremo. Njezina majka: Bilo je moćno

Screenshot: HRT

PJEVAČICA Zoe Šestan (12) iz Pule osvojila je prošli tjedan dječji Sanremo. "Kad su proglasili moje ime da sam pobijedila, ja uopće nisam mogla vjerovati. Svi su se okretali prema meni i čestitali, a ja: 'Ajme, što se dogodilo?' Uopće nisam mogla vjerovati", rekla je Zoe za HRT. Pjevala je pjesmu o Harriet Tubman, odbjegloj ropkinji i borkinji za slobodu, a nastupala je u bijeloj haljini koja je na sebi imala veliki bijeli cvijet. 

Osvojila je žiri. Srca publike. I u konkurenciji 26 natjecatelja u finalu Sanrema odnijela pobjedu. Više: https://tinyurl.com/4vrmhckf #HRTDnevnik

Objavljuje HRT Vijesti u Srijeda, 24. travnja 2024.

Zoe će se sada posvetiti autorskim pjesmama

"Nekako sam ovom haljinom pokušala sebe predstaviti kao neku ratnicu i na sebi imam cvijet umjesto puške", dodala je. Njezina pjesma ima i poruku. "Željela sam je predstaviti kao neku pjesmu nade da se, bez obzira na to što imaš ili nemaš, sve može napraviti", kazala je Zoe koja ima podršku svoje majke Rosane Nenadić. 

"Ja sam znala da će to biti divno, ona je digla ruku, dala znak maestru da pokrene 32 instrumentalista, to je bilo moćno", izjavila je Rosana. Nakon osvojenog Sanrema Zoe će se sada posvetiti autorskim pjesmama. 

Pročitajte više