Slađa poručuje: Idem im uzeti lovicu, ali bit ću vjerna Pernaru

Foto: Facebook

SLAĐANA PETRUŠIĆ zvana i poznata kao Slađa ima velike planove za svoju političku karijeru, a da se ozbiljno namjerila na hrvatski Sabor, dokaz je i činjenica da će pare koji planira osvojiti u srpskom reality showu uložiti upravo u ostvarivanje tog cilja, odnosno za kandidiranje na parlamentarnim izborima.

32-godišnja Slađa već je neko vrijeme aktivna na domaćoj političkoj sceni - prije nego što ju je Ivan Pernar pridobio u Živi zid, bila je glasnogovornica Gospodarske stranke, no sada je odlučila zamrznuti političku karijeru radi sudjelovanja u srpskom realityju "Hotel Maldivi".

Slađa nam je otkrila i to da je spremna za srpski reality, ali i da će biti vjerna Pernaru.

"Čekam upad. Alex Grdić, Ciganović i ja. Došla sam po lovicu za kampanju i malo da se zagrijem za borbu s našim političarima. Sinoć sam srela Šešelja na telki i veli mi da navija za mene, ali ne u parovima nego da pobijedim političare lažove. Veli mi da će mi ispričati neke političke tajne... Tako da ću biti naoružana do zuba sa svim i uskoro ulazim u hrvatski u reality Sabor", kaže nam Slađa, i dodaje: "Bit ću vjerna Pernaru".

Pročitajte više