Slavni komičar oduševio pričom o tome zašto su mobiteli loši za vas i vašu djecu

Screenshot: YouTube

SLAVNI komičar Louis C. K. gostovao je kod Conana O'Briana gdje se dotaknuo teme mobitela i djece koja ih imaju u preranoj dobi.

Svoj je monolog započeo komentirajući: "Samo zato što druga glupa djeca imaju telefone i moje dijete mora biti glupo, inače će biti čudno", te nastavio: "Mislim da su te stvari otrovne. Pogotovo za djecu. Ne gledaju te, ne uče se empatiji. Znaš, djeca su zla i to zato što isprobavaju granice. Pogledat će nekog i reći: 'Debeo si'. Ali onda vide reakciju na nečijem licu i zaključe da to nije baš dobar osjećaj. Ali moraju početi s tim zločestim. Ali kad napišu na mobitel 'Debeo si', nakon toga samo pomisle: 'To je bilo zabavno, to mi se sviđa'".

"Morate izgraditi mogućnost da samo budete vi i ne radite nešto. A to je ono što mobiteli oduzimaju", pojasnio je i dodao kako ponekad moramo dati "šansu" onom osjećaju samoće i tuge koji nam se ponekad javi u vožnji kad smo sami, a u nama je jer "je život tužan": "Zato ljudi voze i pišu poruke. I ubijaju se. Voljni su riskirati svoje i tuđe živote jer nisu u stanju biti sami sa sobom niti sekunde".

Nakon toga on i Conan oponašali su Brucea Springsteena, ali za cjelokupni dojam pogledajte video koji je u vrlo kratkom roku postao hit na internetu.

Pročitajte više