Slomila se pred kamerama i zaplakala: Jebi se Bille, silovao si me

Screenshot: YouTube

BIVŠI supermodel Janice Dickinson (59) u intervjuu za CNN još je jednom detaljno opisala kako ju je komičar Bill Cosby prije više od 30 godina drogirao i silovao u hotelu u Lake Tahoeu.

Sjećanja na traume iz prošlosti bila su previše za Janice koja se slomila pred kamerama i zaplakala.

Priznala je kako je Cosbyjev poziv prihvatila jer je vjerovala da će joj to pomoći u karijeri. Ponovila je i kako ju je Bill ponudio čašom crvenog vina i tabletama, a dodaje i kako ju je namamio obećanjem da će joj srediti ulogu u "Cosby Showu".

Na sastanku je isprva bio i Cosbyjev kolega Stu Gardner, ali nakon što joj je ponuđeno piće, Gardner je otišao.

"Ostala sam sama s njim. Imala sam menstrualne grčeve i on je rekao da ima tablete za bolove. Tada sam počela gubiti svijest. Sljedeće čega se sjećam bilo je njegovo tijelo na mojem u mojoj hotelskoj sobi idućeg jutra", rekla je i nastavila: "Imala sam jake bolove dolje. Svuda po meni bilo je sjemena i nisam imala donji dio pidžame. Ustala sam, spakirala se i izjurila iz sobe. Sjećam se da sam bila izuzetno ljuta jer me iskoristio. Gadio mi se, ali gadila sam se i sama sebi".

Dodaje i da nikad nije pomislila da bi Bill mogao biti takvo čudovište. Vjerovala je da nije u stanju učiniti takvo što jer bio je oženjen čovjek.

Nakon što joj je voditeljica postavila pitanje kako komentira njegovu izjavu da je riječ o lažima i insinuacijama, Dickinson je rekla: "Ja sam Janice Dickinson i prvi sam svjetski supermodel, a ovo se dogodilo meni, 1982. Jebi se, Bille. Dobro znate da neće preuzeti odgovornost. Insinuacije? Ja kažem da si me silovao, Bille, silovao si me 1982. u Lake Tahoeu".

Podsjetimo, kad se njezina priča prvi put pojavila, Cosbyjevi odvjetnici cijelu su priču nazvali fabrikacijom.

"Postoje očite kontradikcije između onog što danas tvrdi i onog što je napisala u vlastitoj knjizi 2002. Sve što je prije 12 godina rekla bilo je da je odbila spavati s gospodinom Cosbyjem i da ju je on otkantao".

Pročitajte više