Snimali gole parove, uspjeli naživcirati ljude

Screenshot: YouTube

KAKO bi odao počast ljubavi u svim oblicima, kontroverzni reality show "Dating Naked" objavio je usporeni video u kojem parovi skaču potpuno goli. Dvosmisleno nazvani minutu dug video "Ljubav je u zraku" prikazuje muškarce i žene različitih godina i rasa, koji skaču goli k'o od majke rođeni. U opisu videa na YouTubeu piše da gledatelji mogu "svjedočiti ljubavi pri 1000 frameova u sekundi".

Ako ste se ponadali da ćete vidjeti pravu golotinju, moramo vas razočarati. Ženske grudi i intimni dijelovi tijela su mutni, a jasno se vide samo stražnjice. Video je objavljen 14. srpnja, na Međunarodni dan golotinje i najavljuje drugu sezonu reality showa.

Parovi osim što se drže za ruke, izvode razne akrobacije i vrte se u zraku. Drugi otvaraju bocu šampanjca, prskaju se sprejem i šlagom. Jedan stariji par u zraku je održao borbu jastucima.

"Zašto ljudi i dalje rade glupe stvari i onda ih cenzuriraju?", upitao je jedan gledatelj na YouTubeu, dok je drugi odgovorio: "Zato što ni društvo ni YouTube ne mogu podnijeti golotinju".

"Naslov bi trebao biti 'Dating Blured?" i " Ako se ne može ništa vidjeti, onda nisu goli", samo su neki od komentara.

U reality showu koji se počeo prikazivati prošle godine, parovi izlaze na spojeve potpuno goli, no gledatelji to ne mogu vidjeti jer su intimni dijelovi zamagljeni. Unatoč tome, Viacom koji stoji iza VH1 našao se na sudu u tužbi vrijednoj deset milijuna dolara, jer nisu skrili intimne dijelove 28-godišnje sudionice showa Jessie Nizewitz. Tužba je kasnije odbačena.

Za razliku od prošle sezone kad su se svakog tjedna pojavljivali novi sudionici, u drugoj sezoni ljubav će na golim spojevima po Filipinima tražiti jedna žena i jedan muškarac, Kerri Cipriani i Chris Aldric. 

Pročitajte više