Snimio prevaru prijateljeve supruge i objavio snimku koja je postala internetski hit

Screenshot: YouTube

NJEGOVA snimka prijateljeve suprugu u naručju drugog muškarca, postala je internetski hit koji se munjevito proširio s YouTubea na društvene mreže.

Muškarac koji je sve snimio, u videu je otkrio da se zove James te da je bio kum na vjenčanju žene koja na videu očigledno vara svog supruga, a njenu prevaru je zabilježio kamerom na mobitelu, prenosi Daily Mail.

Žena poznata samo pod imenom Nina, brzo se maknula iz naručja čovjeka, kada je ugledala prijatelja svog supruga, nakon čega ju je on uljudno upitao "što se tu događa"?

"Znaš ti vrlo dobro što se ovdje događa", odgovorila mu je Nina, nakon čega ju je James opet upitao: "Reci mi što se to događa? Tko je ovaj čovjek s tobom? Znaš li da Nina ima supruga? Ti ne izgledaš kao moj prijatelj".

Uskoro je muškarac s kojim je Nina prevarila supruga, upalio bljeskalicu na svom telefonu i usmjerio je u Jamesovu kameru kako bi skrio svoje lice, nakon čega mu je James kazao: "To je dobra ideja. Ne krivim te. Ja sam bio vjenčani kum Nininom suprugu. Ona je supruga mog najboljeg prijatelja".

James je potom muškarca upitao je li on barmen, na što je ovaj potvrdno odgovorio, nakon čega ih je napustio, kazavši: "Želim vam ugodnu večer".

James je u svojoj objavi ovog videa na Redditu otkrio da se "spektakularno vjenčanje" dogodilo prije godinu i pol te da njegov prijatelj već mjesecima sumnja kako ga supruga vara, zbog čega je upravo svog kuma angažirao da je prati.

"Nakon što je saznao da ga supruga vara, moj prijatelj je uzeo Ninin prsten i kazao joj da ima jedan dan da se iseli iz njihova doma", napisao je James na Redditu.
 

Pročitajte više