"Sofia Vergara je pravi horor"

Foto: JLP

PRIJE samo nekoliko dana pojavila se informacija da je Sofia Vergara prekinula zaruke s Nickom Loebom, a američki tabloidi sad su počeli vaditi prljavi veš iz te veze.

Točnije, Page Six piše da se Loebu ne sviđa što je u mnogim pričama o prekidu opisan kao "razmaženi privjesak", a njegovi prijatelji tvrde da bi trebao biti sretan što je sve napokon gotovo.

"Ona je pravi horor. Njezin menadžer, zli mali Kolumbijac, stalno reciklira priče 'Nick voli koku i kurve'", kazao je navodno prijatelj 38-godišnjeg poduzetnika koji je sa slavnom glumicom u vezi bio od 2010. godine.

Loeb je odbio sve intervjue, ali njegov je prijatelj ispričao i da je par čuo kako se glasno svađa na putu za pressicu u studenom 2011. godine, na kojoj je Loeb kazao da se neće kandidirati za ulazak u senat. "Vidio sam je kako baca njegov mobitel kroz prozor automobila na putu prema hotelu", kazao je prijatelj.

Loeb, inače republikanac, skupio je 250.000 dolara za kampanju, ali je ipak odlučio odustati od svega nakon što se ozlijedio u automobilskoj nesreći. "Odbila je pozirati s njim pred kamerama na toj pressici. Nije mogla podnijeti da s nekim dijeli svjetla reflektora", nastavio je blatiti Vergaru Loebov prijatelj.

Sofia Vergara još uvijek je najbolje plaćena glumica na televiziji, ali nikad nije ništa uložila u Loebove tvrtke niti je se to tražilo. "On je platio njihove stanove u New Yorku i Los Angelesu. On je plaćao svaki odlazak na dodjele nagrada. Živio je u smokingu", kazao je neimenovani izvor, dodajući da je uvijek bila bezobrazna na zajedničkim večerama, buljeći u svoj mobitel: "Ona se uključuje u razgovor samo ako je o njoj".

Drugi je Loebov poznanik dodao: "Ne bih je nazvao 'kujom', ali...sretan sam što mu je izašla iz života. Ovo je olakšanje".

Pročitajte više