Šokantna fotografija!... Kim i Kanye snimljeni da putuju kao obični smrtnici

Foto: Twitter

IAKO SE procjenjuje da su zajedno teški 155 milijuna dolara, Kim Kardashian i Kanye West su prema pisanju svjetskih medija odlučili uštedjeti koji dolar prilikom nedavnog posjeta Armeniji. Ako je vjerovati fotografiji koja se pojavila na Twitteru, Kim i Kanye u domovinu njenih predaka odlučili su putovati ekonomskom klasom.

Umjesto prostranih sjedala i VIP tretmana u prvoj klasi, izabrali su uska i neudobna sjedala na kakvima tijekom leta sjede "obični smrtnici". Jedan od najmoćnijih parova showbusinessa tijekom leta je pokušao "ubiti oko", pa su se oboje namjestili u najudobniji mogući položaj i pokušali spavati. Kanye je gentlemenski prepustio Kim više mjesta uz prozor, pa se ona sklupčala preko dva sjedala te se prekrila kaputom. Kako bi se skrio od znatiželjnika, Kanye je navukao kapuljaču preko glave.

"Šokantnu fotografiju", kako je odreda nazivaju svi svjetski mediji (nadajmo se sarkastično), prvi je na Twitteru objavio Miles Newlove, koji je pored nje napisao: "Umirem, Kim i Kanye lete u ekonomskoj klasi u Armeniju".

Ovo nije prvi put da su se Kim i Kanye pridružili običnim smrtnicima u javnom prijevozu. Prije nekoliko tjedana na internetu se pojavila fotografija Kanyea i njegove punice Kris Jenner, dok su spokojno drijemali u vlaku tijekom pariškog tjedna mode.

Kim, koja gotovo svaki detalj svog života bilježi na Instagramu, nije objavljivala fotografije iz zrakoplova, no čim su sletjeli u Armeniju javnost je obavještavala o svemu što im se događalo tamo.

Pročitajte više