Sretni ste zbog ukidanja "Red Carpeta"? Ne budite, najgore tek dolazi!

Foto: Press

DOMAĆIM se medijima brzo proširila vijest o ukidanju ultimativne katastrofe, trash zločina bez presedana i najgore stvari koja se dogodila televiziji otkad je prva baba preko ekrana prebacila tabletić.

Naravno, riječ je o "Red Carpetu", showu koji je postavio nove standarde trash zabave i nečeg što nas je dugo vremena nasmijavalo i užasavalo.

Ne gledaš Red Carpet? Jesi li ti možda nuklearni fizičar?

Dakako, neki su uistinu uživali u gomili budalaština koje su tamo imali prilike vidjeti, a neki su zabavu pronašli u tome što su na sva zvona obznanili svoju intelektualnu nadmoć govoreći da je Red Carpet "dno dna". A i to je govorilo ponešto o njihovoj intelektualnoj nadmoći jer postoji nešto zanimljivo u ljudima koji se ravnaju logikom da je ne gledati nešto dovoljno da bi vas smatrali pametnijim od drugih.

Svi ostali, i oni koji se ne opterećuju budalaštinama kao što su postoji li pravo dno domaćeg TV programa, znali su da je Red Carpet samo emisija. Ništa bolja niti gora od ostalih trash celebrity cirkusa koje smo svih ovih godina imali prilike pogledati. Međutim, njihov najveći "doprinos čovječanstvu" bile su zvijezde koje su stvarali. Naravno, njihove su zvijezde redovno bile "ono prekvarcano s leopard uzorkom što pronalazite u separeima narodnjačkih klubova", ali to je hit palanke i ono što se traži.

Sjaši Kurta da uzjaši Murta... Sa strijelom u glavi!


Morate biti svjesni da je odlazak Red Carpeta "pobjeda" samo za one koji još uvijek žive u zabludi da će termin u kojem je Nova TV nekoć puštala "dno dna" odjednom biti ispunjen visokom kulturom, filmskim klasicima i intelektualno stimulirajućim sadržajem koji će vas prije nego što usnete nadahnuti mudrim riječima najvećih umova današnjice.

Mislite li stvarno da gašenje jednog lošeg showa znači dolazak nekog boljeg? Stvarno? Jeste li posljednjih 12 godina vidjeli TV program? Jeste li pogledali bilo što Škorino? Jersey Shore? Here Comes Honey Boo-Boo?

Jedino što u ovom slučaju možete očekivati jest dolazak nečeg puno goreg jer naša ovisnost o trashu i budalaštinama ovakav je tip zabave pretvorila u Hidru. Odsijecite joj jednu glavu i na mjestu nje će izrasti dvije nove. I vjerujte, ni u jednoj od tih glava nema grama mozga.

A večeras pogledajte: Hrvanje sa svinjama u čobancu!

Jedini problem Red Carpeta je to što više nije gledan jer u ovih smo se deset godina zasitili prosječnog šljama i sad tražimo više.

U 2013. treba nam "uber-šljam", ljudski otpad koji ne preže ni pred čim. Treba nam show koji će voditi magarac, dvije porno glumice i patuljak koji uokolo hoda s kantom lubrikanta pjevajući narodnjake. Treba nam show u kojem će jedan od segmenata biti "upskirt". Show u kojem psi snimaju priloge, vijesti čitaju sisate žene koje se hrvaju sa svinjama u čobancu, a voditelji priloge najavljuju podrigivanjem. Ukratko, treba nam show koji kao da je izašao iz prve polovice filma "Idiocracy".

Stoga, prestanite slaviti odlazak Red Carpeta i strahujte od onog što tek dolazi. A dolazi kraj. Vjerojatno ste to pročitali na internetu i vidjeli na TV-u.

Pročitajte više