Srpska starleta otkrila koja joj je "tarifa"

Foto: Instagram

NAKON što se medijima u regiji jučer proširila vijest o lažnom profilu na stranici za eskortu u Dubaiju na kojem su se pojavile slike Stanije Dobrojević, srpska starleta sad je i sama prokomentirala priču.

Na stranici su njezine slike objavljene uz profil 25-godišnje Ave s Kariba koja uživa u analnom seksu i svoje usluge naplaćuje 500 dolara po večeri. Na sve je odmah odreagirao Stanijin odvjetnik koji je poručio da su fotke skinute s njezinih profila na društvenim mrežama bez Stanijinog znanja i dozvole.

A nastavno na tu temu, Stanija je za Blic, u članku naslovljenom "Stanija: Ovo je moja tarifa", ponovo negirala da se bavi prodajom svojeg tijela te otkrila koliko ona zarađuje u poslu kojim se bavi: "U Americi radim kao krupje u casinu i tjedno dobijem 1000 dolara. Tamo mi ide staž i to je fiksna plaća. Uz to dobivam i napojnice. Mukotrpno sam radila dok na računu nisam vidjela 100.000 dolara. Te pare sam uložila u stan. Mogu sebi priuštiti putovanje i skuplju haljinu", poručila je i dodala: "Kada sam se vratila iz Amerike sudjelovala sam u nekoliko realityja. Tu sam se svidjela ljudima pa su me više počeli angažirati za promocije, što je i bio moj cilj. I na društvenim mrežama reklamiram određene stvari za oko 1000 eura".

Pročitajte više