Što se dogodilo Mel B?

Foto: Twitter

NAKON što se pojavila u najnovijoj epizodi "X-Factora", bivša Spajsica Mel B pokrenula je lavinu spekulacija zabrinutih gledatelja koji su se zapitali što joj se dogodilo.

Naime, u četvrtak navečer Mel B je završila u bolnici zbog još nerazjašnjenih razloga i propustila subotnje snimanje. U nedjelju navečer pojavila se na snimanju, ali lice i tijelo bili su joj prekriveni masnicama i ogrebotinama.

"Mel B je sigurno žrtva napada. Šminka ne pokriva masnice dovoljno dobro. Lijevo oko također izgled sumnjivo. Ogrebotine na rukama. Možda sam u krivu", napisao je jedan od gledatelja, a i drugi su dodali da pjevačica izgleda kao da ju je netko udario u lice.

Na ove je napise odlučio odgovoriti i njezin suprug Stephen Belafonte oglasivši se na Twitteru gdje je napisao: "Inače ne odgovaram na poruke na Twitteru, ali odgovorit ću na komentare da sam udario svoju suprugu. Sve je to prilično odvratno i neistinito".

U svakom slučaju, na priču su reagirali i mediji koji još uvijek nisu uspjeli doznati zbog čega je završila u bolnici. Čak ni njezina majka i sestra ne znaju prave razloge.

Ono što se zna jest da je pjevačica hitno prevezena u bolnicu zbog jakih bolova u trbuhu, a neki vjeruju kako je riječ o čiru. 

Pročitajte više