"Street Life" na Zagrebačkom velesajmu

Grafika: ZV

IDUĆI vikend, 24. i 25. svibnja, na Zagrebačkom velesajmu se održava 'Street Life'.

"Radi se o dva dana ulične zabave i druženja uz bogat program, s ciljem oživljavanja Novog Zagreba", rekao je voditelj projekta Zdravko Pandol.

Građanima će na jednom mjestu ponuditi niz zabavnih, rekreativnih, glazbenih sadržaja. Jedan dio je posvećen samo biciklistima. "BIC spring market gdje će se moći razmijeniti, kupiti i prodati rabljeni bicikli, obaviti mali servisi na biciklima", navodi Pandol.

Očekuju nas i zanimljive akrobacije stunt ridera.

"To je kaskaderska vožnja na motorima. Naš Dejan Špoljar će voziti na zadnjem i prednjem kotaču, vožnja na vilici motora... Uglavnom, ekstremne egzibicije na motociklima i na quadu - to je motocikl s četiri kotača".

Cijelo vrijeme sajma podloga će biti dobra glazba, nastupat će mladi bandovi, saksofonisti, članovi rock akademije, DJ-i.

"Svaku večer nakon 21 sat imat ćemo klasičan plesnjak, za ljude mlađe, starije, klasične plesove, latino ritmove i tako dalje", kaže Pandol.

Organiziran je i poseban kutak za sve ljubitelje antikviteta.

"U subotu od 11 do 17 sati imat ćemo i Antik & design buvljak. Radi se o sajmu starina, antiknog namještaja, porculana, starih fotografija, numizmatičkih zbirki i tako dalje".

Da bi roditelji mogli sve u miru pregledati organiziran je zabavni program za djecu.

"Mali zabavni park s trampolinom, toboganom, dječju radionicu za djecu 'Razvrstaj i svrstaj'- kako kroz jedan zabavan način poučiti djecu kako da postupaju sa sekundarnim sirovinama", zaključuje Pandol.

Sajam će biti otvoren od 11 do 23 sata, a ulaznice koštaju 10 kuna.

Pročitajte više