Striptiz u tunelu: Kome je Rakitić poklonio svoje znojne hlačice?

Foto: Screenshot

HRVATSKA je sa neslućenih 4:0 pregazila Kamerun u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Brazilu.

> Hrvatska za povijest! Kamerun razbijen 4:0, Perišićev gol jedan od najljepših na turniru!

> Kamerunce prebili najprije Hrvati, pa se potukli i sami

> Pobjeda koja je trebala ovoj generaciji

Povijesna utakmica za Hrvatsku (najveća pobjeda na SP-u), povijesna za Marija Mandžukića (prvi Hrvat s dva gola u jednoj utakmici), a povijesna je bila i za dvojicu donedavnih suigrača koji su Sevillu prije mjesec dana odveli do europskog trofeja.

Ivan Rakitić i Stephane M`Bia, kamerunski veznjak QPR-a koji je sezonu proveo u Sevilli na posudbi, nakon utakmice su se susreli u tunelu. Srdačno su se pozdravili, a u znak poštovanja razmijenili su donji dio dresova, kao suvenir na paklenu i sparnu amazonsku večer.

Rastanak dvojca za kojim Sevilla već žali

Ivan Rakitić prije nekoliko dana potpisao je ugovor s Barcelonom, koja je Sevilli platila oko 18 milijuna eura. Andalužani su nevoljko pristali želeći zadržati svog kapetana koji ih je digao s dna u posljednje dvije sezone, no Barcelona i Rakitićev menadžer bili su uporni.

M`Bia se s posudbe vraća u QPR, gdje ga raširenih ruku čeka Harry Redknapp u povratničkoj misiji u Premiershipu. Kamerunac je tražena roba ovog ljeta nakon sjajne sezone uz Rakitića. Financijski problemi donedavnog drugoligaša iz Londona mogla bi mu otvoriti opcije. Redknapp bi ga želio zadržati, a zbog lošeg nastupa Kameruna na SP-u cijena mu sigurno nije porasla. 28-godišnji veznjak procijenjen je na desetak milijuna eura.

Pratite Index Sport na Facebooku:

 

Pročitajte više