Studentici prekipjelo: Roditelji je uhodili pa zatražila sudsku zabranu prilaska

Foto: Twitter, Facebook

AUBREY Ireland studentica je glazbene akademije iz  Cincinnatija. Ima 21-godinu, sluša pop glazbu i najviše voli ljenčariti u svojoj studentskoj sobi. Također, Aubrey ima i roditelje koji se, kao što to čine svi roditelji, brinu za nju i žele da bude uspješna u životu.

No, za razliku od ostalih roditelja, David i Julie Ireland uspjeh svoje kćeri željeli su osigurati pod svaku cijenu. A kako bi svoj cilj i ostvarili, odlučili su pratiti njen svaki korak.

Njihova je kuća od Aubreyenog doma udaljena gotovo tisuću kilometara, no svako malo bi je posjećivali i to, naravno, u nenadanom trenutku. Iako je ne bi zatekli u za nju nepovoljnim situacijama, optuživali bi je za promiskuitetnost, konzumaciju droga pa čak i za to da pati od psihičkih poremećaja, prenosi Daily Mail.



O njenim navodnim "mentalnim" problemima obavještavali bi i njene prijatelje i od njih tražili pomoć, čineći joj tako život prilično nepodnošljivim.

"Osjećala sam se kao neki pas na povodcu. To više nije bio moj život. To je bilo mučenje. Samo sam htjela da prestanu kako bih mogla nastaviti sa svojim životom", rekla je Aubrey.

No, to se ipak nije dogodilo. Njihova se briga za kći jedinicu itekako otela kontroli, jer su u jednom trenutku odlučili ugraditi prislušne uređaje u njenu sobu.



Za Aubrey, to je bila kap koja je prelila čašu. Odlučila je od suda zatražiti zabranu prilaska roditelja koji su njenom odlukom bili šokirani, jer su, kažu, "sve to činili za njeno dobro".

Sud je presudio u Aubreyenu korist i njeni opsjednuti roditelji sad joj ne smiju prići bliže od 150 metara.

"Ona je naše jedino dijete. Cijeli je život imala našu neizmjernu ljubav i podršku. Doista ne razumijemo u čemu je problem. Nismo učinili ništa što svaki dobar roditelj ne bi učinio na našem mjestu", izjavili su roditelji. Zabrana pristupa za "suviše brižne" Davida i Juliju, trajat će do 23. rujna 2013.

 

Pročitajte više