Suzana Mančić: Vaginalno orošavanje je staroslavenski običaj

Screenshot: YouTube

NAKON što je Suzana Mančić javno obznanila da je išla na orošavanje vagine, podigla je buru u javnosti. Mnogi su tek tada prvi put čuli za taj tretman ljepote kojem se podvrgla bivša loto djevojka i seks simbol bivše države.

"Vaginalno orošavanje je staroslavenska metoda koju su naše babe koristile. To je ispiranje ljekovitom banjskom vodom", pojasnila je Suzana Mančić u intervjuu za RTL.

Razlog zbog kojeg je javno obznanila da je išla na orošavanje jest želja da upozori na neravnopravan balkanski odnos prema ženama.

"Toliko smo zatrpani reklamama za poboljšanje potencije, te šljiva nikad ne pada, te pada te nemojte da vam pada. Znači, sve je podređeno muškarcima i muškom svijetu, a mi žene bi, vjerojatno, trebale biti nevine do kraja života", dodala je.

Nije to bio prvi tretman ljepote kojem se dosad podvrgnula. U ranoj mladosti operirala je nos, iako danas smatra da nije trebala. Skoro 30 godina ima implantate, koje neće mijenjati jer su joj još dobri te je korigirala podočnjake.

"Seks simbol nisu ni velike grudi, ni usta. Seksepil je nešto što žena nosi u sebi, možda i nesvjesno. Ja svoga seksepila i ljepote nisam bila svjesna kad sam bila mlada", priznala je.

U intervjuu je progovorila i o jednoj od najpoznatijih pjevačica Balkana.

"Severina je zgodna i seksepilna, ali mi je nekako previše muškobanjasta", smatra Mančić. 

Pročitajte više