Svaki dan seksat će se s drugim muškarcem u ime umjetnosti

Screenshot: YouTube

MISCHA BADASYAN želi istražiti osjećaj praznine koji je prisutan u kulturi neobaveznog seksa.

Zbog toga će se jednu godinu svaki dan seksati s drugim muškarcem.  Ovaj 26-godišnji konceptualni umjetnik iz Rusije svoj performans pod nazivom" Save the Date započinje u rujnu.

Na ovu ideju došao je kada je shvatio da se ne osjeća ispunjeno nakon seksualnih susreta koje je inicirao preko aplikacija ili stranica za nalaženje partnera. Sada će upravo njih iskoristiti kako bi pronašao strance s kojima će se seksati tijekom svog performansa.

Ovako namjerava istraživati suvremeni fenomen usamljenosti izražen kod onih koji često mijenjaju seksualne partnere. Iako Badasyan prihvaća mogućnost da možda neće naći novog partnera svaki dan, odlučan je u namjeri da to ipak postigne.

Kako bi performans bio siguran, već se testirao na spolno prenosive bolesti i pronašao sponzora koji će mu donirati kondome.

"Uglavnom muškarcima ne namjeravam govoriti o ovom projektu. Što biste vi napravili da vam kažem kako smo se upravo seksali za umjetnički performans? Ljudi to ne vole čuti. Zapravo, to je strašno", zaključio je Mischa.



Pročitajte više