Svjetska atrakcija Rollercoaster na Rujanfestu

OVOGODIŠNJI peti po redu Rujanfest najavljuje veliku svjetsku zabavnu atrakciju - vlak smrti.

Popularni roller coaster oduzima dah svojim izgledom, ali i brzom i atraktivnom vožnjom koju nudi posjetitlejima. Oprema za nesvakidašnju atrakciju stigla je u čak 20 velikih tegljača, dužina šina je 356, a visina mu je 15 metara. Čudo tehnike postiže brzinu i do 80 km/h, a posebna je atraktivnost luping prilikom kojeg su posjetioci okrenuti naopačke. Na novoj lokaciji, u blizini trgovačkog centra Westgate za zapadnom ulazu u Zagreb, Rujanfest svakim danom dobiva nove sadržaje i proširuje ponudu.

Za svih jedanaest dana koliko traje ove godine, Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to sa čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi. Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne.



Također, Taxi Cammeo nudi posebnu ponudu,  društvo od četvero do Rujanfesta dovozi za samo 15 kuna po osobi sa lokacija: Črnomerec, Novi Zagreb – Avenue Mall, Glavni Kolodvor i okretište Dubrava.

Peto izdanje Rujanfesta koji će se održava od 13. – 23. rujna 2012. na zapadnom ulazu u grad Zagreb, u blizini Westgate-a nudi sjajne koncerte regionalnih glazbenih zvijezda poput Mate Miše Kovača, Jelene Rozge, Željka Joksimovića, Halida Bešlića, Crvene Jabuke, Zabranjenog Pušenja, Opće Opasnosti I brojnih drugih.

Sve informacije o programu Rujanfesta, popratnim događanjima i sadržajima možete pronaći na službenoj festivalskoj web stranici www.rujanfest.com.

Pročitajte više