Svu imovinu ostavili majmunu, a imaju za to (navodno) i jako dobar razlog

Foto: Shutterstock

BOGATI indijski bračni par za svog je jedinog zakonskog nasljednika imenovao kućnog ljubimca, majmuna Chunmuna, koji im je kao dijete i žele da mu u slučaju njihove smrti ništa ne uzmanjka te da nastavi živjeti u njihovoj kući.
 
Brajesh Srivastava i njegova supruga Shabista nemaju djece te su svu ljubav dali Chunmunu i osnovali zakladu koja će se skrbiti za njega nakon njihove smrti. "Ljudi će možda reći da smo ludi, možda će nas i ismijavati. No, samo mi znamo što nam Chunmun znači", kaže 45-godišnja Shabista.
 
Oboje su ostali bez obitelji koje su ih se odrekle jer nisu odobravale njihov brak, a osamljeni par bio je siromašan, ali se obogatio kada je posvojio majmuna 2004., jer im je on, kako navode, donio blagostanje. Shabista je uspješna odvjetnica, a njezin 48-godišnji suprug vlasnik poduzeća, TV kanala i tvornice brašna, a svima je poslovnima objektima naziv "Chunmun".
 
Majmun Chunmun živi u klimatiziranoj sobi sa svojom partnericom, majmunicom Bitti, koju je par također posvojio. I Chunmun i Bitti obožavaju kinesku kuhinju te čaj i sok od manga kao i proslavu "godišnjice braka" koju im Shabista priredi svake godine i poziva na nju stotine svojih prijatelja.
 
Desetgodišnji majmun mogao bi nadživjeti "roditelje" jer je očekivani životni vijek majmuna između 35 i 40 godina, a nakon njegove smrti sav će novac ići zakladi za zaštitu majmuna u Indiji gdje su te životinje često zlostavljane. Iako se ne zna o kojem se iznosu točno radi, sudeći po imovini i statusu bračnog para, kako navode tamošnji mediji, riječ je o pravom bogatstvu.
 
 
 

Pročitajte više