Tako lijepa, a tako glupava: Zbog provale postala internetska zvijezda

Foto: Twitter

DA JE ZA slavu (ili nešto slavi slično) dovoljan dubok dekolte, dokazao je i slučaj 20-godišnje Gemme Worrall, mlade Britanke koja je postala zvijezda interneta zahvaljujući svojem neznanju.

Kombinacija glupavosti, neznanja i za društvene mreže tipičnog petljanja u stvari o kojima nema pojma, donijela joj je slavu nakon što je javno iznijela svoje mišljenje o napetosti između Rusije i Ukrajine.

"Ako je Barraco Barner naš predsjednik, zašto se petlja s Rusijom, strašno", rekla je politički osviještena Gemma postavši tako predmet sprdnje.

Čim su se pojavili prvi komentari shvatila je da nema pojma i izbrisala objavu, ali bilo je prekasno. Nakon tisuće retweetova njezina je izjava završila i na televiziji u Australiji i Belgiji.

Zahvaljujući fascinaciji glupošću, pozvana je da gostuje na TV i radio postajama, a ona tvrdi da joj ovaj tip slave uopće ne odgovara jer uvrede stižu iz svih dijelova svijeta.

"Čak me i potpuni stranci nazivaju glupom kravom. Komentari su ponekad smiješni, ali uglavnom su brutalni. U redu, pogriješila sam, ali ne zaslužujem da me se naziva takvim imenima. Nadam se da nisam uvrijedila pravog Baracka Obamu", napisala je Britanka, zaključila da bi se trebala držati dalje od politike i dodala da je svojim komentarom osramotila roditelje.

Pročitajte više