"The Voice" dobiva konkurenciju: Samo u Hrvatskoj 3000 prijavljenih na "X Factor Adria"

Foto: Press

VIŠE od tri tisuće kandidata u Hrvatskoj se prijavilo u glazbeni show "X Factor Adria", koji će se ovoga proljeća prikazivati na RTL-u.

Prijave traju do danas, 27. siječnja (možete se prijaviti i putem Facebooka), a show će se prikazivati u čak pet država iz regije: Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori.

Prije nego kandidati stanu pred žiri, očekuju ih predaudicije koje će se u Splitu održati 05. veljače, a u Zagrebu 07. i 08. veljače, dok će se kandidati birati u još šest gradova: Beogradu, Podgorici, Skopju, Banja Luci, Sarajevu i Novom Sadu.
Kandidati će stati pred stručnjake koji će donijeti odluku o tome tko od njih prolazi dalje te tako dobiva priliku pokazati svoje pjevačke sposobnosti i svoj "x faktor" pred regionalnim članovima žirija na audicijama koje kreću u veljači.

Pravo sudjelovanja u showu imaju osobe starije od 14 godina. Produkcija showa dala je kandidatima nekoliko savjeta: ne bi trebali imitirati poznate pjevače već biti originalni, trebaju odabrati pjesmu koja im je omiljena što nužno ne mora značiti da mora biti zahtjevna, trebaju pobijediti tremu i vjerovati u uspjeh.

Uskoro ćemo vidjeti kako su te njihove napomene upalile.
 

Pročitajte više