Thre3style premijerno na Fresh Island Festivalu

Foto: Press

DJ NATJECANJE Thre3Style ove će se godine po prvi put održati u Hrvatskoj, i to u sklopu Fresh Island Festivala.

Riječ je o globalnom natjecanju u kojem se nalaze najbolji svjetski DJ-i, a kojem je glavni cilj publiku dignuti na noge te baciti u plesni delirij. Izabrano je pet hrvatskih DJ kandidata koji će u petak 12. srpnja u klubu Aquarius od 16 sati nastupiti na specijalnom izdanju After Beach Partyja. Pobjednik natjecanja odlazi na svjetsko Thre3Style finale u Toronto.

Uz već najavljene nastupe hip hop zvijezda Snoop Dogga, A$AP Rockyja, KRS Onea, Iggy Azalee te još 40 drugih izvođača, Fresh Island Festival tako premijerno najavljuje Thre3Style DJ natjecanje koje će dodatno užariti festivalsku atmosferu.

Svaki DJ ima 15 minuta kako bi pokazao što zna i umije, a u svoj set mora uključiti najmanje tri glazbena žanra. Ocjene će dobivati prema izboru pjesama, kreativnosti, umijeću miksanja, ponašanju na sceni te reakciji publike, a ocjenjivački žiri čine DJ Tony Touch iz SAD-a, DJ Frx iz Hrvatske i njemački DJ Cesar.



Fresh Island prvi je festival ovog tipa u Jugoistočnoj Europi i ove će se godine održati u egzotičnom okruženju popularne plaže Zrće, u klubovima Aquarius i Papaya. Osim vrhunskih nastupa, publika festivala moći će uživati i u ekskluzivnom Fresh Sunset Boat Partyju, Adria Dance Campu - prvom ljetnom plesnom kampu u Hrvatskoj te specijalnom izdanju After Beach Partyja uz Thre3Style Dj natjecanje.

Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni doživljaj moguće je kupiti u festivalskom izdanju (ulaznica vrijedi za četiri dana i noći) po cijeni od 56 eura (420 kn) na službenim stranicama.

Pročitajte više