Tinejdžeri htjeli opljačkati kafić pa ih 71-godišnjak ranio pištoljem



DVOJICA maskiranih mladića iz Floride upala su u internetski kafić te su pokušali izvesti pljačku. Pod prijetnjom vatrenim oružjem, od tridesetak gostiju zatražili su da im daju svoje mobitele i novčanike. Dok su pokušavali opljačkati kafić dogodilo im se nešto neočekivano. Naime, 71-godišnji Samuel Williams izvukao je pištolj i počeo pucati na njima.

Jednog je pljačkaša ranio u rame, a drugog u stražnjicu. Iako su pobjegli s mjesta zločina, policija ih je ubrzo našla i privela u zatvor. Identificirani 19-godišnjaci, Davis Dawkins i Duwayne Henderson, izjavili su kako je njihovo oružje bilo neispravno te da nikome nisu htjeli nauditi već samo opljačkati lokal.

Naime, Dawkins je na tom mjestu radio kao konobar neko vrijeme, ali je dobio otkaz. Znao je da u blagajni ima jako puno novca te je tu informaciju podijelio s prijateljem pa su zajedno skovali plan za pljačku. Vremešni Williams pomrsio im je sve planove kad je izvadio svoje oružje.

"Brinuo sam se za svoju suprugu, sjedila je krajem mene kad su oni počeli mahati pištoljem, morao sam reagirati", izjavio je Williams za Daily Mail. Cijeli događaj snimila je i nadzorna kamera pa je snimka završila i na internetu.

Pročitajte više