Tisuće žena zahvalilo joj je na ovoj fotografiji

Foto: Facebook

OBJAVA 42-godišnje Lise Royle nedavno je privukla pažnju mnogih žena. Naime, Lisa je na svom profilu na Facebooku objavila fotografiju gotovo neprimjetnih jamica koje je zapazila na svojim dojkama, a radilo se o jednom od simptoma raka dojke.

Fotografiju je objavila kako bi upozorila druge žene da brzo reagiraju i što prije odu na liječnički pregled.

"Nikad nisam mislila da ću na Facebooku objaviti sliku sise, ali ovog puta ću to učiniti jer idući tjedan idem na operaciju. Ovo je sve što sam pronašla. Gotovo neprimjetne jamice koje vam vrlo lako mogu promaći dok se ujutro spremate na posao. Molim vas pregledajte svoje grudi, to bi vam moglo spasiti život", napisala je Lisa ispod fotografije.

Objava skupila tisuće lajkova, a podijeljena je gotovo 70 tisuća puta. U komentarima su joj mnogi zahvalili na tome što je učinila.

Njezin suprug, Craig Royle napisao je da se Lisa oporavlja od operacije i da se vratila kući.

"Vaša podrška nas je oduševila i zahvaljujemo vam na tome. Zajedno možemo podići svijest o ovom problemu i pobijediti rak. Moja je supruga apsolutna inspiracija", napisao je Craig.

Podsjetimo, iako su kvržice najčešći simptom raka dojke, liječnici dodaju da postoji niz drugih simptoma kao što su mreškanje kože, promjena veličine i oblika dojke, iscjedak iz bradavica, otekline i osip.

Pročitajte više