Tony i Jacques pokačili se nakon emitiranja "The Voicea" pred punim studijem

Foto: HRT

NAKON ovosubotnjeg emitiranja "The Voicea" Tony Cetinski i Jacques Houdek pripremili su za gledatelje u HRT-ovom studiju dodatnu predstavu.

Dvojica glazbenika, o čijim se povremenim sukobima šuška od početka emitiranja velikog HRT-ova projekta, pred brojnom publikom ušla su u još jedan verbalni okršaj. Sve se odvilo na brzinu, tvrdi Aleksandar Kostadinov, koji je za Index kazao da su mu drugi rekli za svađu, ali da je ona već bila gotova kad je on stigao na mjesto događaja.

"Da, došlo je do prepirke poslije emisije. Doduše, svatko od njih misli da se on nije svađao, a onaj drugi jest, ali jesu, to se dogodilo. Ja nisam bio tamo, ali su mi prepričali i evidentno je da su se porječkali. Tko je kome više rekao, tko manje, tko je kome točno što rekao - ne znam. Pretpostavljam da su komentirali emisiju, tko kome što odvrati i slično. Oni često jedan drugome nešto kažu i to se vidi. Jedan misli jedno, drugi drugo, a sad je to bilo malo više muški, žustrije. Kad sam ja došao dolje, Tony je već bio otišao, a Jacquesa nisam u tom trenutku mogao naći. Otišli su svaki svojim putem", komentirao je i dodao: "Ali kakav bi to bio show da protagonisti jedan drugog ne komentiraju...".

Ipak, kazao je da mu je žao ako je to nekome u publici zasmetalo: "Ja se ispričavam ispred HRT-a ako je to nekome u publici bilo neugodno. Ja bih u svakom slučaju više volio da je u medijima naglasak na natjecateljima, ali i ovo je za žive ljude. U svakom slučaju, Jacques mi je kasnije kazao da se ništa nije dogodilo posebno, bilo pa prošlo".

Upitan smatra li da njihova prepucavanja eskaliraju, kazao je: "Ne. U našem je poslu to normalno. Bilo bi nezgodno da je s druge strane netko tko se ne može braniti, ali oni su dvojica odraslih muškaraca. Posvađali su se, nadam se da se više neće ponoviti, ali svatko ima svoje razloge, takve se stvari događaju".

Pročitajte više