Tori Spelling priznala nevjeru: Spavala sam s Deanom dok sam još bila u braku s prvim suprugom

Foto: JLP

ČINI se da će i druga sezona reality showa True Tori biti kontroverzna kao i prva. Poznata glumica je već u samoj najavi druge sezone realityja, koji prati njen život, otkrila detalje početka njenog odnosa s današnjim suprugom.

"Dean i ja smo spavali zajedno iste noći kada smo se upoznali", kazala je 41-godišnja Spelling, prenosi Entertainment Tonight.

Naime, njen današnji suprug Dean McDermott je bio oženjen za svoju prvu suprugu Mary Jane Eustace, a glumica je bila u braku sa svojim prvim suprugom Charliejem Shanianom.

"Te večeri nismo završili zajedno samo zbog seksa za jednu noć", nadodala je Spelling.

Spelling i McDermott upoznali su se u lipnju 2005. godine na snimanju filma "Mind Over Murder" te zajedno imaju četvero djece.

No, kada je McDermott opet učinio istu stvar i ovaj put prevario Tori, glumica je otkrila da zbog toga nije mogla kriviti ljubavnicu svog muža.

"Nas dvoje smo se upoznali dok smo još bili u braku s drugim ljudima i sada kada se to dogodilo meni, mnogi ljudi misle da je to karma, a meni je teško kriviti Emily za njegovu nevjeru", objasnila je Spelling, misleći pritom na bivšu ljubavnicu svog muža, Emily Goodhand.



 

Pročitajte više