U borbi protiv leukemije i kriminalaca: Hrabri dječak postao šef policije na jedan dan

Foto: Twitter

JAYVONA FELTONA majka je prošlog travnja odvela u bolnicu jer je mislila da ima želučanu virozu. Umjesto bezopasne dijagnoze, Jayvon je doznao da boluje od akutne limfoblastične leukemije i zadržan je na intenzivnoj njezi više od mjesec dana, piše Huffington Post.

Jayvon se još uvijek liječi od zloćudne bolesti, a prošli tjedan imao je priliku ostvariti svoj san. Na jedan dan postao je šef policije u Detroitu.

"Kad je bio malen uvijek je pričao o policiji. Rekao mi je kako će se, kad odraste, boriti protiv zločina i pomagati ljudima", rekla je njegova majka Amanda. Dječja bolnica Michigan u suradnji s policijom iz Detroita omogućila je Jayvonu da se barem na jedan dan bori protiv zločestih ljudi.

Jayvon se vozio u helikopteru, zatim je došao u policijsku postaju gdje ga je šef policije James Craig imenovao novim šefom. Dobio je i svoju uniformu kako bi njegova transformacija u policajca bila potpuna. Kada ga je Craig upitao ima li neku zapovijed za njega, simpatični Jayvon odmah mu je rekao da uzme slobodno ostatak dana.

Maleni dječak pokazao je kako u njemu ima veselja bez obzira na sve što je prošao i što ga tek očekuje. Njegova majka kaže kako će zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja Jayvon morati primati kemoterapiju sljedeće tri godine.

Pročitajte više