U domu Peaches Geldof pronađen pribor za konzumiranje droge: Otkriveno da je uzimala heroin

Foto: JLP

STRANI mediji pisali su da u domu Peaches Geldof nisu pronađeni tragovi droge.

Britanske vlasti sada su otkrile da su medijska izvješća bila kriva. Potvrdili su da je u kući pronađen pribor za konzumiranje droge, a toksikološki nalaz otkrio je da je Peaches prije smrti uzimala heroin.

Zbog toga je policija pokrenula istragu kako bi otkrila tko ju je opskrbljivao fatalnom drogom, piše Daily Mail.

"Pojavila su se netočna izvješća koja su navodila kako na mjestu događaja nije pronađen pribor za drogu i kako je netko uklonio drogu prije dolaska policije. Iako vam ne možemo dati detalje o specifičnim predmetima, kako bi spriječili daljnje spekulacije potvrdit ćemo da su policajci pronašli pribor za konzumiranje droge 7. travnja na dotičnoj adresi. Mrtvozornik je odobrio razotkrivanje ove informacije. Naša istraga o opskrbljivanju drogom se nastavlja", poručila je policija iz Kenta.

Pojavile su se priče kako je i Peachesin suprug Thomas Cohen, koji je pronašao njezino mrtvo tijelo, pod istragom policije. Oni su to negirali, rekli da Cohen nije meta njihove istrage i ne povezuje ga se s njezinom smrću.

Istina o njezinim problemima tek sad izlazi na vidjelo. Njezini prijatelji priznali su da je posljednjih godina nekoliko puta odlazila na rehabilitaciju, ali to je pažljivo skrivala od javnosti. Samo nekoliko dana prije svoje smrti pojavila se u klinici nedaleko od svoje kuće kako bi uzela svoju propisanu dozu Metadona.

Stanje joj se pogoršalo u posljednjih nekoliko mjeseci kada je drogu počela uzimati zajedno s jakim tabletama za mršavljenje.

Prijatelji vjeruju kako je smrt njezine majke Paule Yates imala najveći utjecaj na njezin problem s drogom. Peaches je cijeli svoj život bila opsjednuta tom tragedijom i na neki način divila se svojoj majci.

"Kada je pričala o Pauli i o tome kako je umrla, radila je to s nekim divljenjem. Osjećala se kao da je njezina majka dio rock'n'roll kluba slavnih koji su živjeli brzo i umrli mladi. Bila je u kontaktu s Paulinim starim prijateljima i oni su joj pomogli da stvori idealiziranu sliku Paule u svojoj glavi. Pokušavala je dostići tu sliku majke za koju su joj svi stalno govorili da je bila lijepa, talentirana i uspješna. Peaches je stvorila jedan svijet fantazije u kojem je samu sebe uvjerila kako je njezino djetinjstvo s Paulom bilo idealno. Ja sam bio prisutan i nije bilo takvo. Paula je bila ovisnica i život male Peaches bio je traumatičan i neugodan", rekao je Gerry Agar, stari obiteljski prijatelj.




 

Pročitajte više