U dugovima zbog imidža: Potrošila tisuće dolara ne bi li izgledala kao Kim Kardashian

Foto: Twitter/Instagram

STIL Kim Kardashian nije jeftin, a to dobro zna i 24-godišnja Claire Leeson koja priznaje da potrošila tisuće dolara da izgleda kao reality zvijezda.

Mlada Britanka iz Essexa navodno je potrošila preko 30 tisuća dolara na implantate za grudi i stražnjicu, ekstenzije za kosu, šminku i odjeću, a objašnjava da je sve to učinila kako bi podigla samopouzdanje zbog vrijeđanja koje je trpjela kroz srednju školu.

Claire je postala opsjednuta starletom nakon što su joj prijatelji rekli da izgleda kao ona.

"Gledala sam njezin show i shvatila da moja i rodbina i ja imamo iste razmirice. Mislim da je predivna i stvarno sam htjela biti poput nje", govori Claire i dodaje da se zadužila "preko glave" kako bi otplatila sve troškove transformacije.

"Radim, ali moja plaća nije dovoljna. Iskoristila sam sve kreditne kartice i sad sam u dugovima. Platit ću ih čim počne dolaziti novac", govori Claire i dodaje da se sad osjeća "nedodirljivom" i da će joj to pomoću u karijeri.

O kakvoj je karijeri riječ, nije poznato, ali uzmemo li u obzir količinu negativnih napisa i prisutnost njihova klana Kardashian u medijima - jedna Kim je i više nego dovoljna.

Pročitajte više