Udovica Stevea Jobsa ima novu ljubav?

Foto: Guliver Iamge/Getty Images

LAURENE POWELL JOBS, udovica Stevea Jobsa u vezi je s bivšim gradonačelnikom Washingtona, Adrianom Fentyjem, piše Washington Post.

49-godišnja milijarderka i poslovna žena upoznala je 42-godišnjeg političara prije dvije godine na konferenciji o obrazovanju u Houstonu, a njihovo je prijateljstvo nedavno preraslo u nešto više ili točnije, trenutno je to "romansa u cvatu", kazao je neimenovani izvor.

Fenty, koji je gradonačelničku dužnost obnašao od 2007. do 2011. godine, 2012. godine pridružio se neprofitnoj organizaciji College Track, koju je osnovao upravo Steve Jobs. Putem službene izjave za medije osnivač Applea tad je izjavio: "Adrian Fenty jedan je od najvećih zagovornika reforme obrazovnog sustava u ovoj zemlji. Njegov osjećaj za djelovanje i dosadašnja postignuća nemjerljivi su". U siječnju ove godine Fenty se razveo od svoje supruge Michelle nakon 15 godina braka. Imaju troje djece.

S druge strane, Laurene i Steve u braku su bili 20 godina. Ona je tek nedavno, u travnju ove godine, dala prvi intervju nakon smrti svog supruga, koji je preminuo u listopadu 2011.

Pročitajte više