Umirovljenike raspizdila VIP-ova reklama

Screenshot: YouTube

HRVATSKA stranka umirovljenika nije zadovoljna novom VIP-ovom kampanjom i tvrtku proziva zbog diskriminacije starijih osoba.

U reklami koja se već neko vrijeme prikazuje na domaćim televizijama mladi se "obračunavaju" sa starim ljudima, a umirovljenike je reklama uvrijedila.

"Hrvatska stranka umirovljenika izražava ogorčenost kampanjom mobilnog operatera VIP kojom se diskriminiraju osobe starije životne dobi. Poigravajući se uvriježenim predrasudama o starijim osobama, ova kompanija šalje neprihvatljivu poruku o tome kako su starije osobe smetnja u društvu. Sukladno porukama tvrtke VIPnet d.o.o., pozivamo sve osobe starije životne dobi koji su korisnici njihovih usluga, a ova reklama im je povrijedila dostojanstvo, da svoje teško stečene kune potroše kod nekog drugog tele operatera koji sve svoje korisnike tretira s jednakim uvažavanjem i dužnim poštovanjem", objavila je stranka na svojoj web stranici.

VIP-u su također predložili i tekst za njihovu sljedeću reklamu u kojem su uzvratili mladima.

"Vi mislite da smo stari i čangrizavi. Mi mislimo da smo sagradili sve što vas okružuje.
Po vama smo svi mi bez veze, a vi još ni ne znate što je bez veze. Dajte si više nađite curu ili dečka!

Pismeni smo i zauzimamo mjesto u autobusu mladima. Kao, previše nas je.

Imam plan, malom mirovinom financirati tvoje tipkanje. Sigurno je da nećeš naći posao, a kamoli raditi u istoj firmi cijeli život.

Nama je do zabave i da, čitali smo ruske klasike.

Znamo mi zašto vam idemo na živce.

Jer mi predstavljamo ono što vas čeka.

Sorry, ali netko vam je to trebao reći."



 

Pročitajte više