Umjesto konfeta: Zbunjena baka mladenki u lice izlila piće pa postala hit!

Screenshot: YouTube

VIDEO koji prikazuje zbunjenu baku kako svoju ljubljenu unuku netom nakon vjenčanja zalijeva pićem postao je hit na internetu.

Iako je na popularnom servisu već neko vrijeme, nakon što su ga otkrili svjetski mediji gledanost mu je vrtoglavo porasla. A u njemu možete vidjeti kako tek vjenčani Darren i Jennifer Nock izlaze pred svatove koji ih tradicionalno zasipavaju konfetima. Sve dok nisu došli do mladenkine bake koja je, zamahnuvši krivom rukom, na nju izlila svoje piće u kojemu je bilo i voća.

Naravno, baka se prilično uzrujala, ali neki su joj članovi obitelji odmah pohitali pružiti utjehu. Jennifer Nock za Daily Mail je ispričala: "Moja draga baka 'pobrkala' je ruke, a u njima je držala konfete i čašu. Ja sam se samo šokirala time što mi je nešto doletjelo u lice - a nosim leće. Nije me bilo briga za vjenčanicu. I ovo nije nimalo upropastilo dan, štoviše, pomoglo je ljudima u komunikaciji - svi su o tome pričali".

Jenniferin suprug Nick na YouTubeu je objavio i video "u kojem se vidi da je na kraju sve ipak bilo u redu", a za iduće vjenčanje jednog od unuka obitelj je baki poklonila - čašu s poklopcem.

Pročitajte više