Unakažena Kim Kardashian osvanula na stranicama policijske postaje

Foto: Instagram, Screenshot: Bradleysheriff.com

IAKO Kim Kardashian nije strano dijeliti s javnošću eksplicitne sadržaje iz svog intimnog života, fotografija koja trenutno kruži internetom ipak bi je mogla šokirati. Točnije, radi se o dvije fotografije – na jednoj je besprijekorna Kim kakvu inače znamo, dok je na drugoj njeno lice uništeno ranama koje nastaju kao posljedica korištenja kristalnog metamfetamina.

Obrađena fotografija objavljena je na internetskim stranicama policijske uprave Tennessee, u sklopu kampanje za širenje svijesti o štetnosti meta i posljedicama koje izaziva korištenje, no, bez dopuštenja reality zvijezde, piše TMZ. Reakcija same Kim, kao i njenog supruga Kanyea Westa, još se čeka, a u međuvremenu je fotografija uklonjena, zajedno s ostatkom sadržaja na stranici na kojoj sada stoji natpis da je "u izradi". Navedena policijska postaja ogradila se od povezanosti sa spornom fotografijom i krivnju prebacila na "volontera koji više ne radi u postaji".

Tko točno potpisuje ideju i izvedbu još uvijek nije poznato, ali autoru svakako treba odati priznanje, kako za odrađeni posao, tako i za uviđavnost. Naime, iako je uništio Kimino lice, kosa joj je, čak i kao ovisnici o metu, i dalje zdrava i sjajna.
 

Pročitajte više