Unatoč srčanoj mani, polugol se probijao kroz ledenu rijeku da bi spasio psa

Screenshot: YouTube

VIDEO na kojem je uhvaćen trenutak spašavanja psa u ledenoj rijeci osvanuo je ovih dana na Redditu, a od tada se proširio društvenim mrežama i medijima. Snimka prikazuje čovjeka koji se kroz zaleđenu rijeku probija da bi spasio psa.
 
Nepoznati je junak postao hit, a priča je uskoro dobila objašnjenje. Kako piše Mashable, riječ je 21-godišnjem Rusu po imenu Ivan koji je bez dvoumljenja krenuo u borbu s ledenim pokrovom kako bi spasio nepoznatog psa. I u tome je uspio.
 
"Kad su izašli na obalu, pas je bio prestravljen, a onda je odšetao. Ivan se malo zagrijao u autu, a onda je zamolio frenda da mu donese malo votke. Zajedno smo otišli do trgovine, a pas je bio tamo. Bio je to znak. Kupili smo mu kobasice i dali ime Rex te ga je Ivan odlučio zadržati. Mislim da se neće više odvajati od njega", izjavio je jedan od očevidaca, kako prenosi Mashable. 
 
Inače, 21-godišnji Ivan radi u lokalnoj tvornici za preradu drva, a ima srčanu manu zbog koje nije primljen u vojsku. Ipak, to ga nije spriječilo da spasi nepoznatog psa.

Pročitajte više