"Uradi sam": Estetski si je kirurg "izgradio" savršenu ženu

Screenshot: YouTube

KADA se estetski kirurg David Matlock prvi put susreo s Veronicom nije ni slutio da će je, nakon nekoliko estetskih operacija, zaprositi, piše Huffington Post.

Veronica je u Davidovu ordinaciju došla raspitati se o kirurškom zahvatu vaginoplastici, a David tvrdi kako je tada osjetio "ljubav na prvi pogled". No, čini se kako je ipak trebalo neke stvari obaviti prije vjenčanja.

On ju je odmah upitao želi li se podvrgnuti nizu kirurških zahvata, kao što su liposukcija brade, ruku i bedara, na što je ona odmah pristala. David ju je zaprosio na njihovom prvom spoju i otad je neprestano "popravlja" i uljepšava.



I on je sam nekoliko puta legao pod nož estetskog kirurga kako bi uljepšao svoje tijelo. Njih dvoje sami sebe nazivaju "savršenim parom", no to se ipak ne sviđa svim članovima obitelji.

"Nikad se ne bih operirala jer to onda više ne bih bila ja", rekla je Isabella, Veronicina devetogodišnja kćer.

Matlocku se u životu ipak nije sve tako lako poklopilo kao brak. Njega su, naime, njegovi pacijenti tužili deset puta u deset godina, a 1998. godine jedva je izbjegao oduzimanje liječničke licence zbog nemara i prijevare. Nagodio se s odborom i uspio ublažiti kaznu.

Bračni par Matlock tvrdi kako se njihova ljubav ne okreće oko liposukcije ili injekcija botoksa. David tvrdi kako će o Veronici brinuti "bili oni siromašni ili bogati, sve dok ih smrt ne rastavi", a Veronica je dodala: "Ali ne i debljina".

Pročitajte više