Urban & 4 predstavili novi album "Kundera" na AMC-u

Prvi dan Adria Music Conference između ostalih obilježio i riječki kantautor Damir Urban koji je predstavio svoje novo glazbeno izdanje upravo u Umagu. Album pod naslovom "Kundera" stvaran je na brdu iznad Žumberka dva tjedna u potpunoj izolaciji od civilizacije, a sve je ovjekovječeno i fotografijama Milice Urban te kamerom redateljice Nataše Antulov. Nakon kratkog predavanja uslijedila je i promocija albuma oduševila je sve prisutne, a sudeći po izvedenim pjesmama Urban&4 će zasigurno pokoriti glazbene ljestvice. Večerašnje predstavljanje, a posebno izvedba pjesme Kasno je za ljubav oduševilo je glazbene dive Josipu Lisac, Ninu Badrić, sestre Ivanu I Mariju Husar I mnoge druge glazbenike.

"Jako sam sretan što sam danas u Umagu i što upravo ovdje predstavio novi album. Cijenim i podržavam ovakve ideje. Večeras nismo imali klasičan koncert, a moram primjetiti da se publika odlično zabavila", izjavio je Damir Urban nakon predstavljanja u Umagu. Tekstove za album "Kundera" u potpunosti potpisuje Damir Urban dok glazbu za dio pjesama potpisuje sam, a dio supotpisuje sa članovima benda Sandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Osim toga, Urban&4 potpisuju i aranžmane svih šest pjesama, a kao koproducent potpisan je Silvio Pasarić koji je po cijele dane snimao bend i svirku.

Naslovna pjesma "Kundera (atom)" ujedno je i prvi singl koji najavljuje novo izdanje Riječana koje sadrži šest novih pjesama. Uz Adria Music Conference, grad Umag će u subotu 02. lipnja ugostiti glazbeni spektakl Umagination na kojem nastupaju vodeći DJ-I današnjice predvođeni članom mega popularne Swedish House Mafie – Axwellom, te DJ-ima Chuckiem i Denizom Koyuom. Ulaznice za Umagination po cijeni od 180 kuna mogu se kupiti na ulazu u ATP Dance Arenu, a vremenska prognoza za subotu I Umag je povoljna.

Pročitajte više