Uvid u svijet sjajne dive: Josipa Lisac kao gošća Adria Music Conferencea

JEDNA od najsjajnijih i najdugovječnijih zvijezda regije Josipa Lisac gošća je nadolazeće Adria Music Conference. Jedinstvena, posebna i originalna samo su neke od riječi kojima možemo opisati tu veliku umjetnicu iznimnog glasa i interpretacije. Prva regionalna glazbena konferencija ugostit će Josipu te će tako brojni znatiželjnici nakratko ući u svijet ove velike dive zahvaljujući njezinom predavanju u sklopu AMC-a.

"Adria Music Conference biti će prilika da se prisjetimo kako i na koji način su nastale neke od ključnih pjesama hrvatske pop antologije. Biti će to prilika da razgovaramo o tome kako u današnje vrijeme ostati inovativan i iznova stvarati novu glazbu i ideje.", izjavila je Josipa Lisac.

Early Bird prijave za radionice AMC konferencije šalju se na mail: info@adriamc.com, dok se smještaj može osigurati preko agencije Atlas na web adresi www.atlas.hr.

Broj prijava za radionice je ograničen na maksimalno 20 osoba po radionici, a prijave se prihvaćaju do ispunjenja slobodnih mjesta. Uz Adria Music Conference, isti vikend u sklopu glazbenog spektakla Umagination grad Umag ugostit će vodeća imena svjetske glazbene scene, a do sada su svoj nastup potvrdile DJ zvijezde Axwell, Martin Solveig, Deniz Koyu i ENVY MY MUSIC, koji će svoj nastup imati u ATP Dance Areni. Early bird ulaznice za Umagination mogu se, po cijeni od 130 kuna, kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr).

Pročitajte više