Uzavrela atmosfera na nastupu PlayOnea u porečkom Byblosu

Foto: Press/Ivan Klekar

PROŠLA subota, 22. kolovoza, bila je još jedna u nizu uspješnih večeri u sklopu turneje producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay).

Ovog puta su napravili spektakl u renomiranom porečkom klubu Byblos, u kojem su dosad nastupile velike svjetske zvijezde elektronske glazbe kao što su Axwell, Steve Angello, David Guetta, Fedde Le Grand i mnogi drugi.

PlayOne je i ovog puta nastupio sa svojim gostima te tamošnjoj publici priredio show za pamćenje.

Sexy plesačice iz skupine First Entertainment u kombinaciji s led robotom te fantastičnim showmanom Martynasom i plesačicom iz Diamond Soul Entertainmenta bili su prava atrakcija za sve prisutne, čime je PlayOne ponovo ispunio očekivanja svoje publike te atmosferu u Byblosu doveo do usijanja.

Za warm up i after cjelovečernjeg spektakla pobrinuo se resident Byblosa DJ Looka, te svojim setom dodatno začinio subotnji show program. Looka je inače poznat po remixevima za top izvođače kao što su Edward Maya, Fatman Scoop, Paul Strive, The Outhere Brothers & Sunrise Inc, a njegovo prvo izdanje, "Your Banana", našlo se među top 10 pjesama na Beatportovom TOP 10 Electro & TOP 100 General chartu.

Cijeli subotnji spektakl bio je odlična uvertira za nadolazeći pakleni vikend u Byblosu, gdje će u petak, 28. kolovoza, nastupiti grupa Colonia, dok se u subotu 29. kolovoza, sprema veliki "closing party" za koji je zadužen spomenuti resident kluba DJ Looka.

PlayOne dalje nastavlja s koncertnom turnejom i uskoro izdaje novi singl s velikom house legendom u izvršnoj produkciji producenta Stamena.

Pogledajte galeriju slika sa subotnjeg nastupa PlayOnea u Byblosu!

 

Pročitajte više