Uzbudljivi vikend u Mansionu



ZAGREBAČKI klub Mansion ovog vikenda predstavlja pravu party poslasticu. Petak 09. studenog rezerviran je za Knock Out Snow Festival party. Posjetitelje očekuju brojna snježna iznenađenja, te vrhunsko glazbeno putovanje u daleke i atraktivne francuske Alpe. Hrvatska DJ atrakcija Frankie Headfors u Mansionu mjesečnu rezidenciju imaju i subotu 10. studenog.

Knock Out Snow Festival održava se od 05. – 12. siječnja u francuskim Alpama u prekrasnom gradu Orcieresu, a okuplja tisuće mladih gostiju željnih dobre zabave i sportskih avantura. Uz snježne radosti na Festivalu nastupaju Let 3, Dubioza Kolektiv, TBF, Dječaci i Connect, Freemasonsi, RNB Confusion i drugi.



DJ brend Frankie Headfors pravo je osvježenje na usnuloj hrvatskoj klupskoj sceni. U godinama traženja, napokon je jedan projekt probio zvučne grance i posljednjih dana postiže glazbene uspjehe i u regiji. Dvojica prijatelja Ivan Juratovac (Jurki) i Viktor Šimunić godinama su prepoznati kao DJ-i u hrvatskim glazbenim krugovima. Odluka da pod zajedničkim imenom Frankie Headfors udruže snage i krenu u zajedničko osvajanje DJ svijeta donijela im je nevjerojatan uspjeh kod publike koja je prepoznala dinamiku, atraktivnost i posebnu energiju DJ dvojca, tako da su ovog ljeta bili jedan od traženijih gostovanja, a pod novim su imenom sa stalnom rezidencijom u novaljskoj Papayi tjednima oduševljavali goste iz cijelog svijeta.

Uz nastupe na Papaya World Touru u brojnim europskim gradovima, redovni su rezidnenti i zagrebačkog klupskog projekta Reforma.

Sve informacije o ulaznicama i programu kluba Mansion možete pronaći na web adresi www.mansion.hr.

Pročitajte više