Uživo pratite ludilo posljednje večeri Ultre

Foto: Julien Duval

SPLIT je posljednjih dana centar svijeta, partijaneri iz 140 zemalja došli su na jedan od najvećih festivala elektronske glazbe Ultra Europe na Poljudu. Na redu je treća i posljednja večer festivala, a za očekivati je da će biti luđa od prve dvije.

Posljednjeg dana festivala na Poljudu, očekuju se nastupi Nickyja Romera, Afrojacka, Davida Guette, Stevea Angella, Hardwella i drugih.

Ekonomisti i matematičari procjenjuju da će partijaneri u sedam dana trajanja festivalskog programa potrošnju u Hrvatskoj povećati za oko 500 milijuna kuna, piše Dalmacija News.

Partijaneri su prije 20 sati u većem broju počeli stizati do Poljuda, pa nema sumnje da će i večeras stadion biti pun.

Ipak, najviše gostiju na Poljud je krenulo iza 21 sata. Zrinsko-Frankopansku i Ulicu Hrvatske mornarice preplavili su partijaneri. Turisti se ljute, jer su im taksisti navodno za put od Općine do Poljuda uzeli između 100 i 150 kuna.

Na scenu je stupio Nicky Romero i zapalio Poljud. Preko 30 tisuća ljudi je na stadionu, a vani ih je barem deset tisuća, koji se zagrijavaju za ulazak.

Veliki je vatromet prije ponoći obasjao Poljud, a mnogima je žao što je Ultra došla do svog finala u Splitu. Sljedeća dva dana seli se na Brač i Hvar.

Ako niste na Poljudu, sve možete pratiti uživo na Indexu.

 

 
 

 

Pročitajte više