Veliki show PlayOnea u Zadru, a uskoro osvajaju i Vodice

Foto: Filip Brala

NAKON što je PlayOne (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay) remixirao singl "The Ghost Of Love" s povratničkog albuma legendarne britanske grupe Simply Red te time obilježio svoju uspješnu karijeru, njihova ljetna turneja nastavlja se u punom zamahu.

Prošlu subotu 8. 8. D`Knock i DJ Fresh Jay zapalili su publiku zadarskog Maraschino Bara i napravili spektakularan show koji je trajao sve do jutarnjih sati. Njihovi gosti, atraktivne plesačice iz skupine First Entertainment u kombinaciji s vrhunskim showmanom i performerom Martynasom (Diamond Soul Entertainment) bili su prava senzacija za sve posjetitelje.

Bio je to party koji je obilježio špicu sezone Maraschino Bara Zadar, koji u pravom klupskom stilu nastavlja sa žestokim ljetnim programom i brojnim gostovanjima te zadržava status jednog od renomiranijih klubova u Hrvatskoj s vrhunskim uređenjem i visokom posjećenošću.

Playone nastavlja turneju i već ovog petka, 14. 8. sprema pravi spektakl u poznatom vodičkom klubu Exit, koji i ove godine bilježi izuzetno uspješnu ljetnu sezonu.

Pogledajte galeriju slika sa subotnjeg nastupa PlayOnea u Maraschino Baru Zadar!

 

Pročitajte više