Video - Angelina Jolie blistala na premijeri: Volim Bosnu, volim vas!

U LEDENOJ dvorani Zetra u Sarajevu održana je premijera redateljsko-scenarističkog prvijenca Angeline Jolie. Film "U zemlji krvi i meda" podigao je buru na ovim prostorima, a autorica filma danas je na press konferenciji u Sarajevu otkrila koliko joj je teško bilo raditi na ovom projektu. Ipak, konačnim rezultatom je jako zadovoljna.

Angelina i Brad strpljivo dijelili autograme u Sarajevu

Elegantna holivudska diva svoju na premijeru je došla u seksi crnoj haljini, a u stopu ju je pratio njezin suprug Brad Pitt. Procjenjuje se da će film pogledati oko pet tisuća obožavatelja. Oboje su dijelili autograme oduševljenim ljudima koji su došli kako bi uhvatili malo njihovog holivudskog sjaja. Na premijeri je blistala i Zana Marjanović u nježnoj ružičastoj haljini, a osim nje, pojavili su se i Rade Šerbedžija te Goran Kostić.

"Međunarodna zajednica smatra da se pomoću njezinih programa narod pogođen ratom može brzo oporaviti, ali to nije tako"

"Vrlo sam uzbuđena, ovo je film koji mi najviše znači. Nadam se da će publika prihvatiti film i znati da je snimljen s ljubavlju. On govori o ljudima i njihovom stradanju. Međunarodna zajednica smatra da se pomoću njezinih programa narod pogođen ratom može brzo oporaviti, ali to nije tako. Potpun oporavak je težak i ljudi trebaju veliku pomoć. Nadam se da će ovaj film privući ljude u Sarajevo i da će proširiti njihovo znanje o stradanjima na ovim prostorima", rekla je glumica na premijeri.

"Volim Bosnu, volim vas"

Prema pisanju portala Sarajevo-x Angelina je sa suzama u oku poručila kako voli Bosnu. "Teško će biti gledati ovaj film, ali sam sigurna da će vas on ne samo podsjetiti na ono što ste propatili već i na ono što ste preživjeli. Sretna sam što sam ovdje. Volim Bosnu, volim vas. Hvala vam".

Pročitajte više