Video - Zoran Šprajc o kuglanju: Umjesto čunjeva zamišljam Programsko vijeće HRT-a



U ČETVRTAK navečer u hrvatskoj metropoli otvorena je još jedna kuglana - Skybowling u zagrebačkom Arena Centru. Brojne poznate face poput Ive Jerković, Luke Vidovića, Suzy i Sarah Josipović, Maria Valentića, Tatjane Holjevac, Ivane Delač Đolo, Krunoslava Borovca, Lane Klingor, Zorana Šprajca, Žanamari Lalić, Duška Modrinića, Barbare Kolar, Berislava Rončevića, Zlatka Mateše, Marka Grubnića i Maje Šuput, koje su nazočile otvorenju, dokazale su nam da je taj spot doista jedan od omiljenih u Hrvata. Neki od naših sugovornika nisu nikad kuglali, a neki su trenirali kuglanje sa svjetskim prvacima, no svi svoje slobodno vrijeme drugačije provode.

Iva Jerković: Tražim šarmantnog i zabavnog dečka, ne volim nabildane



Jedna od najljepših Hrvatica, Iva Jerković, voli piti kave s prijateljicama: "Slobodno vrijeme provodim ili s frendicama na kavi ili u teretani. Probala sam kuglati, nisam se isprva najbolje snašla, ali sam se brzo ufurala. Osim toga, jako volim trčati po Maksimiru". Zanimalo nas je kako ljubav: "Ljubav nikako, zato idem u teretanu. Tko zna gdje te ljubav čeka. Nije da volim nabildane, volim šarmantne i zabavne dečke. Ne znam gdje se može naći jedan takav, ali čim nađem javim vam".


Mađioničar Luka Vidović za sebe kaže da je natjecateljskog duha: "Kompetitivan sam, volim i kuglanje i tenis i sve sportove. Kao dijete sam trenirao kuglanje kod Nikole Dragaša, prvaka svijeta u kuglanju. Bitno je pobijediti, ali i sudjelovati. Ako su neki bolji od tebe, svaka čast".

Maja Šuput: Zar se ne vidi da sam dobro?!



Pjevačica Lana Klingor kaže da nije loša u manevriranju s kuglom: "Solidna sam u kuglanju i volim pobjeđivati. Što se tiče ljubavi - ne razmišljam o tome". O ljubavi slično mišljenje dijeli i Maja Šuput koja je nedavno prekinula dugu vezu s poduzetnikom Mariom Kovačevićem: "Kuglanje mi se čini zabavno, ali pucam pod pritiskom. Tako mi je bilo na ping pongu. Stalno dobivam dok ne dođem do posljednjeg boda.... Valjda od treme i uzbuđenja izgubim. Ne znam se natjecati, ja radije predam borbu. Ne dajem nikakve izjave o ljubavi, privatno je privatno. Ali stvarno sam dobro, zar se to ne vidi?"

Novinar i voditelj Zoran Šprajc nam je najbolje ilustrirao svoj poticaj za kuglanje: "Mislim da je vrijeme da se počnem malo baviti sportom s obzirom da počinjem sličiti na kuglu. Vrijeme trošim na obitelj, a što se tiče igara - važno se dobro zabaviti. Nisam držao kuglu od studentskih dana. Kuglanje mi je sad zgodno jer umjesto onih čunjeva lako je zamisliti neke ljude koji vam baš nisu dragi. Pada mi na pamet Programsko vijeće HRT-a. Zgodno je to zamisliti...". Šprajc je srušio tek dva čunja, a na naše pitanje čije su glave bile u pitanju, samo se slatko nasmijao.

Pročitajte više