Vijest koja je odjeknula njemačkim medijima: Razvode se Rafael i Sylvie van der Vaart

Foto: JLP

JEDAN od najglamuroznijih parova Bundeslige, nogometaš Rafael i njegova prekrasna supruga Sylvie van der Vaart više nisu zajedno.

"Brak je gotov! Jako mi je žao što ovo nije funkcionirali. Mi smo najveći krivci za to što brak nije funkcionirao", rekao je otvoreno plejmejker Hamburger SV-a.

"Tijekom godina smo se udaljili. Bio je to postepeni proces i nije ga bilo moguće zaustaviti. Iako zvuči čudno, volimo se i cijenimo, ali naša ljubav nije bila dovoljna da osigura zajedničku budućnost", rekao je potreseni Rafael za RTL.

Problemi su započeli još u ljeto, a sve je eskaliralo kada se par posvađao na novogodišnjoj zabavi na kojoj je njihova svađa šokirala okupljene goste.

"Bilo je to glupo s moje strane. Ja sam idiot i žao mi je zbog svega. Takvo se što nije smjelo dogoditi", rekao je Rafael, a Sylvie je dodala da mu je već oprostila.

Zbog svog šestogodišnjeg sina Damiana odlučili su se razići, a oboje su ustvrdili da će dijete odgajati odvojeno te da mu neće ništa uskraćivati. Sigurni su da se zahvaljujući njihovom obostranom poštovanju razvod neće negativno reflektirati na Damiana.

Pročitajte više