"Vjetrovita" problematika: Amerikancu prijete otkazom zbog "serijskog ispuštanja prdaca"

Foto: Shutterstock, thesmokinggun.com

DOISTA neobičan slučaj prijetnje otkazom nedavno se dogodio u američkom gradu Baltimoreu.

Naime, jedan neimenovani radnik tamošnje službe socijalne skrbi, ovog je mjeseca službeno prekoren zbog "prekomjernog ispuštanja vjetrova" na radnom mjestu.

Da stvar bude zanimljivija, o njegovoj su "vjetrovitoj" problematici njegovi nadređeni napisali izvještaj na čitavih pet stranica na kojima se, između ostalog, na osnovu dojave neimenovanog "insajdera" navodi točna satnica kada je dotični radnik ispuštao neugodne mirise u zajedničkom uredu, prenosi The Smoking Gun.



Nakon toga, na njegovu je kućnu adresu 10.prosinca stiglo pismo u kojem mu se prijeti otkazom, jer "njegovi vjetrovi stvaraju neprijateljsku radnu okolinu" i ometaju ostale zaposlenike.

S druge strane "prekoreni" radnik brani se da je uzrok njegovih vjetrova medicinski, jer je netolerantan na laktozu. Ipak, njegov šef je u izvještaju naveo kako "vjeruje da zaposlenik ipak može kontrolirati ispuštanje neugodnih mirisa".

Inače, spomenuti se radnik nalazi na vrlo odgovornoj poziciji i rješava slučajeve socijalnog osiguranja na nivou čitave zemlje. No, zbog njegovih neumoljivih prdaca tužilo ga je čak desetero zaposlenika tvrtke koji kao razlog tužbe navode kako je "smrad jednostavno bio nepodnošljiv".



 

Pročitajte više